Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Arthdalska kronika / Aseudal yeondaegi - 1. serie [WebRip][1080p] = CSFD 79% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Arthdalska kronika / Aseudal yeondaegi - 1. serie [WebRip][1080p] = CSFD 79% Názov:Arthdalska kronika / Aseudal yeondaegi - 1. serie [WebRip][1080p] = CSFD 79% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:44.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-12-15 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dobrodruzny,Fantasy,Romanticky,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : KOR
    Titulky : CZE (.SRT)  |  Kontejner : ENG , SPA , FRA , GER , ITA , POR , POL , SWE , DAN , FIN , NOR , RUS , HUN ... Multi
    Rok vydání : Jižní Korea, 2019
    Režie : Won-seok Kim
    Scénář : Yeong-hyeon Kim, Sang-yeon Park
    Žánr : Fantasy / Dobrodružný / Romantický / Thriller / Drama
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/602502-arthdalska-kronika/prehled/



    Hrají :  Joong-ki Song, Ji-won Kim, Dong-gun Jang, Ok-bin Kim, Ee-seong Kim, Hae-joon Park, Byeong-eun Park, Do-hoon Ki, Min-ho Hwang, Eun-ah Seo, Do-kyeong Lee, Ja-hyeon Choo, Ha-joon, Seong-ha Jo, Seung-ik Baek, Sung-woo Lee, Jisoo, Won-seob Lee


    OBSAH : V bájné zemi zvané Arth budují obyvatelé starobylého města Arthdal a jeho okolí novou společnost a soupeří o moc.(Netflix Cz)


    Názvy epizod :

    1. díl | Episode 1

    Sanung a Saramové navrhnou modrookým Neanthalům spojenectví. Nic se ale nevyvíjí tak, jak čekali. Tagon proto převezme velení nad Velkým lovem.


    2. díl | Episode 2

    Obyvatelé vesnice zjistí, že Eunseom dovede snít, a vyvolá to v nich podezření. Tanya pochybuje o svém osudu. Tagon zdraví své muže na neobvyklém místě.


    3. díl | Episode 3

    Po nalezení přeživšího vymyslí Eunseom plán na záchranu Wahanů. Vyděsí ho zjištění, jak jsou lidé Igutu důležití, a co to pro něj znamená.


    4. díl | Episode 4

    Eunseom narazí v Arthdalu na známou tvář a odhalí jednu znepokojivou skutečnost. Sanung začne podezřívat svého syna a Tanya se zastane svého kmene.


    5. díl | Episode 5

    Tagonovo prohlášení se šíří městem Arthdal a Eunseom přemýšlí, co to má znamenat. Mubaek potřebuje poradit a dostane velký úkol.


    6. díl | Episode 6

    Taealha se radí s Tagonem o nadcházejícím setkání s Eunseomem. Mihol se snaží přesvědčit Asu Rona, aby řekl, co se doopravdy stalo. Tanya má tajemnou vizi.


    7. díl | Episode 7

    Po náhodném setkání začíná Tanya chápat význam snu. Tagonův plán rozruší Taealhu. Mubaek se dozví něco ohromujícího o Eunseomovi.


    8. díl | Episode 8

    Saya sděluje Taealze slova, ze kterých mrazí. Tagon upevňuje svoji moc nad Arthdalem. Tanya dostane zprávu o Eunseomovi a přemýšlí, co můžou znamenat Sayovi sny.


    9. díl | Episode 9

    Tanya nabízí Sayovi spojenectví, které bude prospěšné pro obě strany. Eunseom odmítá popřít, kým je, a v Arthdalu se objeví zlověstná znamení.


    10. díl | Episode 10

    Tagon navštíví Tanyu a ptá se jí na kmen Wahan. Když se Saya dozví, o čem se Tanye zdálo, rozhodne se jí povědět svůj příběh. Mubaek narazí na něco zvláštního.


    11. díl | Episode 11

    Harim přichází za Mubaekem se znepokojivým doznáním. Chaeeun jde navštívit Tanyu a řekne jí pravdu o Eunseomovi. Mihol nabízí Taealze cestu k úniku.


    12. díl | Episode 12

    Tagon se rozzuří, když zjistí, že Tanyiným únosem stojí Mihol. Později se ti dva setkávají, aby probrali její osud. Eunseom zorganizuje útěk.


    13. díl | Episode 13

    Tanya je ohromená tím, jak Arthdalané vnímají její novou úlohu, a žádá, aby Taealha a Tagon dodrželi svou část dohody.


    14. díl | Episode 14

    Mihol zasvěcuje Tagona do jemnějších fines královské role. Objevení Sayi vyvádí Wahany z míry. Eunseomovi pomůžou Neanthalané.


    15. díl | Episode 15

    Pro přežití v Arthdalu si člověk musí umět vybrat správnou stranu. Taealha je napadena a Tagon umlčuje ty, kteří odhalili jeho tajemství.


    16. díl | Episode 16

    Tanya se snaží uchovat tradice Wahanu, ale zděšeně zjistí, že se pořádně změnily. Tagonovy stráže učiní hrůzný objev.


    17. díl | Episode 17

    Eunseom se potýká s určitým návrhem a přemýšlí, jak najít Tanyu. Saya připravuje strategii, jak Tagona dostat na královský trůn. Mihol uděluje Taealze přísnou výstrahu.


    18. díl | Episode 18

    Tanya dostává vzkaz kmene Wahan a setkává se s někým, kdo viděl Eunseoma. Saya čím dál míň důvěřuje svému okolí. Co Tagon chce, to taky dostane.




       
       








    Belieth,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Scorpiq
    Ratio 0.2

    Clen

    03/01/2024 17.07.17
    prosíím seeed

    0
    Szugin
    Ratio 0.49

    VIP

    28/11/2023 23.57.33
    Pls seed
    Thx

    0
    Mikimik69
    Ratio 2.88

    VIP

    04/07/2023 07.18.55
    seed prosím


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.278 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:24
    sql

    TOPlist